ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

MAI reia operațiunea „Nopțile albe” și lansează campania „Stop turația la motoare”

12:58 | 20.07.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 20 iul. /MOLDPRES/. Ministerul Afacerilor Interne (MAI) va lansa trei campanii pentru disciplinarea șoferilor și asigurarea ordinii publice. Anunțul a fost făcut astăzi de ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, transmite MOLDPRES.

„Mi-am propus trei campanii cu efect imediat, cu impact direct asupra siguranței și calității vieții cetățenilor. Prima este reluarea operațiunilor „Nopțile albe”, pentru a asigura continuitatea măsurilor de responsabilizare a participanților la trafic care încalcă regulile de circulație rutieră, punând în pericol viețile oamenilor”, a declarat Adrian Efros.

Cea de-a doua campanie care urmează a fi lansată este „Stop turația la motoare”. „Cu privire la raliurile nocturne, cunoaștem impactul negativ al acestora asupra liniștii publice, de aceea lansăm campania „Stop turația la motoare”, cu scopul disciplinării participanților la trafic”, a afirmat ministrul.

O altă campanie anunțată de noul șef de la Interne vizează intensificarea patrulelor în zonele de odihnă, de agrement și în cele rezidențiale, în mod special în zilele de odihnă, „ca măsură necesară de asigurare a securității pentru cetățeni”.

Foto: Inspectoratul General al Poliției

img23005792

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!