ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sportivul moldovean Eugen Mihalcean a obținut bronzul la Campionatul Mondial de Lupte libere

11:06 | 17.08.2023 Categorie: Sport

Chişinău, 17 aug. /MOLDPRES/. Sportivul din Republica Moldova, Eugen Mihalcean, a obținut medalia de bronz la Campionatul Mondial de Lupte libere U-20, desfășurat în Iordania, transmite MOLDPRES.

Sportivul a obținut medalia în limitele categoriei de greutate de până la 86 kg, la categoria de vârstă de până la 20 ani. Eugen Mihalcean a reușit să câștige luptele, învingându-i succesiv pe reprezentanții Rusiei, Kirghiziei și Iranului, cedând în semifinală în fața viitorului campion, reprezentantul Japoniei. În lupta pentru locul trei a reușit să se impună în fața sportivului din Armenia. 

Performanța remarcabilă pe arena internațională a fost obținută cu sportul antrenorilor emeriți Anatolie Zacon, Gîlcă Maxim, Roman Dermenji și Boris Savva.

Foto: MEC

img23006512

img23006512

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!