ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa oficiului BERD își încheie mandatul la Chișinău

19:18 | 18.08.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 18 aug. /MOLDPRES/. Președintele Maia Sandu a avut o întrevedere cu Angela Sax, șefa oficiului Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare în Moldova (BERD), cu ocazia încheierii mandatului său, informează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

În cadrul discuției, președintele a apreciat aportul Angelei Sax în stimularea investițiilor din partea BERD în țara noastră și a apreciat suportul acordat de bancă în realizarea proiectelor în domeniul infrastructurii, susținerea sectorului privat și promovarea bunelor practici pentru îmbunătățirea climatului investițional. 

Șefa statului a mulțumit pentru ajutorul prompt din partea BERD în depășirea situațiilor de criză. Cu suportul BERD, R. Moldova investește în infrastructură energetică și diversifică sursele de gaz. Președintele Maia Sandu a transmis că mizăm în continuare pe  suport în dezvoltarea interconexiunilor de transport și de energie cu Uniunea Europeană.

Foto: Președinție

img23006564

img23006564

img23006564

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!