ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CSE a decis lansarea unui proiect de infrastructură feroviară

16:04 | 21.08.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 21 aug. /MOLDPRES/. Comisia pentru Situaţii Excepţionale (CSE), prezidată de prim-ministrul Dorin Recean, întrunită astăzi în şedinţă, a luat o decizie în privinţa reabilitării unui sector de cale ferată în sudul ţării, transmite MOLDPRES.

Astfel, CSE a decis alocarea a 60 milioane de lei (trei mln de euro) pentru reabilitarea liniei de cale ferată Cahul - Giurgiulești, km 74. „Lucrările de reabilitare a terasamentului liniei de cale ferată localizat în apropierea satul Văleni se autorizează imediat, urmând ca documentația de proiect să fie definitivată pe parcursul executării lucrărilor”, indică hotărârea Comisiei.

Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale va transfera mijloacele financiare către  Î.S. „Calea Ferată din Moldova”, responsabilă de proiect.

Foto: CFM

img23006615

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!