ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Medalie de bronz și mențiune de onoare pentru R. Moldova la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Juniori

11:58 | 14.09.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 14 sep. /MOLDPRES/. Lotul olimpic al Republicii Moldova a obținut o medalie de bronz și o mențiune de onoare la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Juniori, care s-a desfășurat în Kutaisi, Georgia, în perioada 8-14 septembrie, transmite MOLDPRES.

Medalia de bronz i-a revenit lui Alexei Baca, elev la Gimnaziul nr. 42 din Chișinău, iar mențiunea de onoare - Anastasiei Corsac, elevă la Liceul Teoretic „Orizont” din Durlești, Chișinău.

Potrivit Ministerului Educației și Cercetării (MEC), la cea de-a VII-a ediție a Olimpiadei Europene de Informatică pentru Juniori au participat 96 de elevi din 24 de țări. Republica Moldova a fost reprezentată de trei elevi, doi profesori și trei reprezentanți în comitetele internaționale. 

Foto: MEC

img23007198

img23007198

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!