ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministerul Agriculturii a creat o listă a întreprinderilor interesate să cumpere struguri pentru vin

10:20 | 26.09.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 26 sep. /MOLDPRES/. Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare (MAIA) a anunţat astăzi că a creat şi a pus la dispoziţia cetăţenilor o listă actualizată a întreprinderilor care sunt interesate să achiziționeze struguri pentru vin, transmite MOLDPRES.

„Ne-am propus să sprijinim viticultorii și vinificatorii din întreaga țară. Or, această măsură are drept scop facilitarea conexiunii dintre producătorii de struguri și potențialii achizitori, contribuind astfel la dezvoltarea industriei viticole locale. Vă încurajăm să utilizați această resursă pentru a vă promova produsele și pentru a dezvolta parteneriate cu potențialii achizitori”, îndeamnă MAIA.

Pentru a accesa lista completă a întreprinderilor care achiziționează struguri, se va accesa link-ul: https://maia.gov.md/sites/default/files/lista%20vinificatori%20care%20achizi%C8%9Bioneaz%C4%83%20struguri%20%20111.pdf 

Foto: gds.ro

img23007497

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!