ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

USMF anunță concurs de admitere la studii de rezidenţiat pentru anul universitar 2023-2024

14:05 | 20.10.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 20 oct. /MOLDPRES/. Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie (USMF) "Nicolae Testemiţanu” anunţă concurs de admitere la studii de rezidenţiat pentru anul universitar 2023-2024. Înscrierea va avea loc în perioada 30 octombrie - 4 noiembrie curent, comunică MOLDPRES.

Potrivit Senatului USMF, concursul de admitere la studii de rezidenţiat se organizează pe specialități, conform planului de înmatriculare cu finanțare de la bugetul de stat și în bază de contract cu taxă de studii.

La concurs se pot înscrie cetăţenii Republicii Moldova, absolvenți ai studiilor superioare integrate la programele de studii Medicină, Farmacie, Stomatologie și Medicină preventivă ale USMF „Nicolae Testemițanu”, dar și ale instituțiilor de învățământ superior medical/farmaceutic de peste hotare, acreditate în modul stabilit.

Pentru înscriera la concurs, candidatul va completa cererea în format electronic și va depune on-line, la comisia de admitere în rezidențiat.

Foto: USMF "Nicolae Testemiţanu”

img23008268

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!