ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul Sănătății din România a vizitat Institutul de Medicină Urgentă

17:38 | 24.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 24 nov. /MOLDPRES/. Ministrul Sănătății din România, Alexandru Rafila, împreună cu ministrul Sănătății din R. Moldova, Ala Nemerenco, au efectuat astăzi o vizită la Institutului de Medicină Urgentă (IMU) din Chișinău, comunică MOLDPRES.

Oficialii au vizitat Unitatea Primiri Urgențe, blocul operator și secția de terapie intensivă. De asemenea, miniștrii au discutat cu o parte din personalul medical al instituției despre dificultățile din sistemele de sănătate.

Printre subiectele abordate se numără și investițiile în instituțiile medico-sanitare publice, care au inclus dotarea cu echipamente de ultimă generație și renovarea spitalelor; regionalizarea serviciilor de înaltă performanță; importanța schimbului de bune practici între specialiștii din România și din Republica Moldova.

img23009538

img23009538

img23009538

img23009538

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!