ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a vizitat expoziția „Antreprenor Expo” și a vorbit cu mai mulți oameni de afaceri 

19:37 | 24.11.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 24 nov. /MOLDPRES/. Președintele Maia Sandu a mers astăzi la expoziția „Antreprenor Expo”, organizată de Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA) și Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

„M-am bucurat să întâlnesc azi mai mulți antreprenori curajoși la cea de-a doua ediție a expoziției „Antreprenor Expo”. Peste 100 de companii autohtone și-au expus produsele și serviciile, printre ele mai multe afaceri de familie sau inițiate de femei”, a spus Maia Sandu.

Șefa statului a subliniat că ODA a reușit deja să ofere sprijin financiar pentru trei mii de companii mici și mijlocii, care au folosit fondurile pentru inovare, creștere și crearea a noi locuri de muncă.

„Le doresc mult succes tuturor celor care deschid afaceri, fac produse cu care ne mândrim, creează locuri de muncă în localitățile noastre și contribuie la dezvoltarea Moldovei”, a conchis președintele Maia Sandu.

img23009542

img23009542

img23009542

img23009542

img23009542

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!