ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pompierii au intervenit pentru lichidarea unui incendiu în Durleşti

13:46 | 25.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 25 nov. /MOLDPRES/. Pompierii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în capitală, în seara zilei de 24 noiembrie, transmite MOLDPRES.

Potrivit IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 20:02. Conform primelor informații, o casă de locuit a fost cuprinsă de flăcări pe str. Nicolae Dimo din orașul Durlești.

„Pentru stingerea arderii, la fața locului au fost trimise patru echipe de intervenție. Ajunși, angajații IGSU au stabilit că focul a afectat acoperișul locuinței. Arderea a fost localizată la ora 21:07 și lichidată complet către ora 22:57. În urma incendiului victime nu au fost raportate, iar focul a distrus în totalitate acoperișul unei anexe cu suprafața de 35 m2 și 30% din acoperișul casei de locuit cu două nivele”, estimează sursa citată.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite.

img23009547

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!