ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Salvatorii din Orhei au deblocat un bărbat prins într-o semănătoare agricolă

13:52 | 25.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 25 nov. /MOLDPRES/. Angajații Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) au avut misiunea de a salva o persoană care a rămas blocată în secțiile unei semănători agricole. Cazul a fost înregistrat în după-amiaza zilei de 24 noiembrie în localitatea Cucuruzeni din raionul Orhei, transmite MOLDPRES.

Potrivit IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 14:40. La fața locului a fost trimis un echipaj de salvatori.

„Ajunși, aceștia au stabilit că un bărbat în vârstă de 63 de ani și-a prins membrul superior în agregatul agricol în timp ce încerca să scoată o creangă din secțiunile tehnicii. Angajații IGSU au reușit să deblocheze bărbatul în mai puțin de 15 minute. În urma incidentului, acesta s-a ales cu fractură la membrul superior. Bărbatul a fost preluat de Serviciul asistență medicală urgentă și transportat la Spitalul raional pentru îngrijiri de rigoare”, indică sursa citată.

Potrivit IGSU, de la începutul anului curent, salvatorii și pompierii au salvat 684 de persoane din diverse situații de risc.

img23009548

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!