ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Elevii din municipiul Chişinău nu vor merge luni la ore

20:06 | 26.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 26 nov. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău a anunțat în această seară că în legătură cu stabilirea Codului galben de vânt, ninsori abundente și prevenirea situațiilor de risc în timpul deplasărilor spre instituțiile de învățământ, se sistează pentru ziua de luni, 27 noiembrie 2023, procesul educațional din toate instituţiile de învățământ primar şi secundar, publice și private din municipiu, inclusiv în instituțiile de învățământ extrașcolar și școlile de arte, transmite MOLDPRES. 

O decizie în acest sens a fost adoptată de Comisia Situații Excepționale a municipiului Chișinău. „Lecțiile vor fi recuperate ulterior. Fiecare instituție educațională va decide individual când și în ce mod vor recupera orele, pe parcursul anului. Grădinițele vor activa. La fel, este recomandat ca angajații să nu fie penalizați dacă vin cu întârziere la muncă”, indică municipalitatea.

Serviciile primăriei vor continua să intervină pe străzile orașului non-stop, prioritar pe străzile și trotuarele principale, accesele către grădinițe, instituții medicale și sociale. „Rugăm înțelegere și prudență din partea tuturor locuitorilor”, solicită sursa citată.

img23009559

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!