ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

139 de localități din 14 raioane rămân fără energie electrică în urma intemperiei

08:38 | 27.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 27 nov. /MOLDPRES/. Conform informației oferite de distribuitorii de energie electrică, către dimineața zilei de 27 noiembrie mai rămân parțial deconectate de la curentul electric 139 de localități din 14 raioane, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, echipele specializate întreprind măsuri necesare pentru restabilirea energiei electrice.

Conform Administrației de Stat a Drumurilor, în ultimele 24 de ore, la lucrări de curățare a zăpezii de pe partea carosabilă și împrăștierea materialului antiderapant, preponderent în centrul și sudul țării au fost implicate 460 unități de tehnică și 466 de muncitori, fiind împrăștiate circa 4383 tone de material antiderapant.

Pentru moment, rămân blocate 13 sectoare de drumuri în raioanele Comrat, Cimișlia, Ștefan Vodă, Anenii Noi, Cantemir, Basarabeasca, Taraclia, Dubăsari, Căinari, Criuleni, Ialoveni, Căușeni și Cahul. În prezent pe traseele din republică se circulă în condiții de iarnă.

img23009564

img23009564

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!