ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Două persoane au fost găsite fără suflare într-o mașină blocată în nămeți în raionul Căușeni

12:46 | 27.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 27 nov. /MOLDPRES/. Două persoane au fost găsite fără suflare într-o mașină blocată în nămeți în apropiere de satul Coșcalia, raionul Căușeni, comunică MOLDPRES.

Solicitat de agenție, ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Liliana Pușcașu, a menționat că la ora 8.03 angajații IGSU au fost alertați prin intermediul Serviciului 112 să intervină în apropiere de localitatea Coșcalia, raionul Căușeni.

Potrivit primelor informații, un autovehicul a rămas blocat în nămeți. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori. Ajunși la destinație, aceștia au stabilit că în mașina înzăpezită se aflau două persoane fără semne de viață.

Cazul este cercetat de organele de drept.

img23009585

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!