ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FOTO Academia „Ștefan cel Mare” a organizat cursul de formare profesională inițială pentru 21 de ofițeri

11:40 | 28.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 28 nov. /MOLDPRES/. Direcția dezvoltare profesională a Academiei „Ștefan cel Mare” a organizat cursul de formare profesională inițială pentru 21 de ofițeri, transmite MOLDPRES.

Obiectivul principal al cursului s-a axat pe formarea competențelor generale și specifice descrise în standardele ocupaționale, necesare pentru buna desfășurare a activității profesionale.

Procesul de instruire s-a desfășurat cu implicarea cadrelor didactice profesioniste și cu efectuarea vizitelor de studiu în cadrul subdiviziunilor subordonate Ministerului Afacerilor Interne, inclusiv Inspectoratul național de securitate publică, Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al Inspectoratului General al Poliției, Secția monitorizare documentare trafic rutier, Punctul de trecere a Frontierei de stat „Palanca”, Centrul de plasament temporar al străinilor și Judecătoria Buiucani.

Pentru implicare activă, rezultate remarcabile și cea mai înaltă notă medie finală, patru ofițeri au primit diplome de merit din partea conducerii instituției.

La festivitatea de înmânare a certificatelor de absolvire a participat conducerea Direcției dezvoltare profesională, formatorii implicați în procesul de instruire și reprezentanți ai IGP.

img23009621

img23009621

img23009621

img23009621

img23009621

img23009621

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!