ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Atenție șoferi: Traficul rutier se desfășoară cu dificultate, în condiții de ceață densă

20:24 | 02.12.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 2 dec. /MOLDPRES/. Traficul rutier se desfășoară cu dificultate, în condiții de ceață densă, care determină scăderea vizibilității, iar carosabilul este umed. Atenționarea a fost emisă de Inspectoratul General al Poliției, care recomandă șoferilor prudență maximă în trafic, transmite MOLDPRES. 

Astfel, oamenii legii recomandă conducătorilor auto asigurarea corespunzătoare și semnalizarea intenției de schimbare a direcției, creșterea distanței de siguranță între vehicule și folosirea luminilor anticeață.

Totodată, șoferii sunt îndemnați să evite depășirile riscante, care pot deveni extrem de periculoase în condițiile unei vizibilități diminuate.

În condiții de ceață, polițiștii au atenționat și pietonii să traverseze carosabilul doar prin locurile special amenajate și doar după ce se asigură că șoferii i-au observat.

 

img23009788

img23009788

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!