ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O femeie de 63 de ani din Soroca a fost găsită fără suflare. Fiul victimei a fost reținut

11:39 | 04.12.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 4 dec. /MOLDPRES/. O femeie în vârstă de 63 de ani din Soroca a fost găsită fără suflare în propria casă. Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru violență în familie soldată cu decesul victimei, transmite MOLDPRES. 

Polițiștii din Soroca au fost sesizați ieri, în jurul orei 08:00, de către un bărbat de 33 de ani, comunicând că a venit în vizită la mama sa de 63 de ani, care locuia în același oraș, găsind-o pe aceasta la podea fără suflare.

În rezultatul investigațiilor preliminare, polițiștii au stabilit că între femeia decedată și un alt fiu de-al ei, de 41 de ani, s-ar fi iscat un conflict, în rezultatul căruia acesta i-ar fi aplicat mamei mai multe lovituri pe diferite părți ale corpului, în rezultatul cărora femeia a decedat.

Ulterior, bărbatul a plecat într-o direcție necunoscută. La scurt timp, polițiștii l-au localizat și l-au reținut pentru 72 de ore. 

Conform legii penale, persoana vinovată riscă pedeapsă cu închisoare de la 12 la 15 ani.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!