ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Teatrul „Licurici” a prezentat repertoriul pentru luna decembrie

13:31 | 04.12.2023 Categorie: Cultură

Chişinău, 4 dec. /MOLDPRES/. Teatrul Republican de Păpuși „Licurici” a prezentat repertoriul pentru luna decembrie curent, informează MOLDPRES.

Printre piesele jucate se numără: Omuleții de zăpadă, Capra cu trei iezi, Aventurile lui Chiț și Povestea unui licurici. La fel, pe parcursul lunii, vor avea loc matinee de Anul Nou. Totodată, săptămânal sunt prezentate și piese în limba rusă.

Solicitată de agenție, directorul Teatrului „Licurici”, Ala Toma, a subliniat că repertoriul pentru luna decembrie este unul de basm. „Moș Crăciun, Fulguța, iepurele alb, dragonașul și mult îndrăgiții eroi din povești vă așteaptă dragi copii să veniți în jurul celui mai frumos și miraculos Pom de Crăciun cu urături, colinde, jocuri distractive, poezii și întâmplări hazlii! Cu mult drag, în ajun de sărbători, invităm toți copiii, alături de părinți și bunei, în Palatul Basmului Cult, unde copilăria nu are vârstă”, a spus Ala Toma.

Repertoriul teatrului pentru luna decembrie poate fi văzut pe pagina oficială: https://www.licurici.md/#.

Biletele pot fi procurate la casa instituției sau online.

img23009819

img23009819

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!