ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O ședință a Grupului de lucru parlamentar privind Găgăuzia a avut loc în Legislativ

09:52 | 06.12.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 6 dec. /MOLDPRES/. Parlamentul Republicii Moldova a găzduit ieri ședința comună a Grupului de lucru parlamentar privind Găgăuzia, la care a participat președintele Parlamentului, Igor Grosu, și copreședinții Grupului de lucru, Larisa Voloh și Serghei Cimpoieș, comunică MOLDPRES.

Participanții au discutat subiecte precum mandatul și prioritățile grupului de lucru. În context, s-a decis că este nevoie de un dialog continuu pe această platformă pentru a identifica cele mai bune soluții în beneficiul cetățenilor.

De asemenea, președintele Parlamentului a reiterat faptul că această platformă de dialog este unicul instrument actual de comunicare dintre Parlament și Adunarea Populară a Găgăuziei și trebuie menținut.

La întrunire au mai participat membrii Grupului de lucru din Parlament și Adunarea Populară a Găgăuziei, reprezentanți ai Direcției generale juridice a legislativului și ai Fundației pentru pace Martti Ahtisaari.

img23009881

img23009881

img23009881

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!