ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Drumarii atenționează că în zona de sud a țării se circulă cu dificultate

08:00 | 08.12.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 8 dec. /MOLDPRES/. Administraţia de Stat a Drumurilor (ASD) anunţă că în zona de sud a țării se circulă cu dificultate din cauza zăpezii și a poleiului de pe carosabil. Drumarii atenționează conducătorii auto să conducă cu prudență și să adapteze viteza de circulație la condițiile meteorologice, transmite MOLDPRES.

„Drumarii sunt la datorie și intervin cu lucrări de deszăpezire și combatere a lunecușului. De asemenea, solicităm conducătorilor auto să evite deplasările neesențiale și zonele periculoase”, explică ASD.

În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, conducătorii auto pot apela la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Potrivit meteorologilor, astăzi vremea continuă să fie închisă. Precipitațiile vor cădea izolat, slabe și predominant în formă de ninsoare, ce se vor manifesta mai mult noaptea, ziua acestea vor cădea mai mult în zona de nord. Din cauză precipitațiilor pe alocuri se va forma ghețuș.

img23009972

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!