ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Compania aeriană Georgian Wings va opera zboruri pe direcția Chișinău - Tbilisi

20:21 | 08.12.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 8 dec. /MOLDPRES/. Compania aeriană Georgian Wings va opera zboruri pe ruta directă Chișinău - Tbilisi. Primele curse vor fi efectuate pe data de 20 februarie 2024. Anunțul a fost făcut astăzi de ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, transmite MOLDPRES. 

„Prieteni, încă o știre bună la sfârșit de săptămână. Georgian Wings tocmai a anunțat că va opera ruta directă Chișinău - Tbilisi, în fiecare marți și sâmbătă. Primele zboruri vor fi efectuate pe data de 20 februarie 2024. Biletele pot fi deja cumpărate. Călătorii frumoase tuturor”, a afirmat Andrei Spînu. 

La începutul lunii decembrie, o altă companie aeriană a anunțat că va opera zboruri de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Aceasta este Eurowings, compania low-cost a grupului Lufthansa, care va zbura de la Chișinău spre Stuttgart și Cologne, Germania. Totodată, la mijlocul lunii noiembrie, compania low-cost Wizz Air a informat că revine în R. Moldova și va opera curse pe direcția Chișinău - Roma, Chișinău - Milano și Chișinău - Londra.

 

img23010010

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!