ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Aproape 900 de aleși locali din toată țara sunt așteptați la Forumul primarilor

09:15 | 09.12.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 9 dec. /MOLDPRES/. Aproape 900 de aleși locali din toată țara sunt așteptați astăzi la Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale”. Evenimentul este organizat sub egida președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, comunică MOLDPRES.

Evenimentul, cu genericul „Viitorul administrației publice locale”, este organizat de Guvern în colaborare cu Congresul Autorităților Locale din Moldova. La Forum au fost invitați toți cei 895 de primari aleși sau realeși.

Programul Forumului include două sesiuni de discuții cu reprezentanții Executivului, ai Parlamentului și experți din mediul asociativ. În cadrul acestora, participanții vor vorbi despre dezvoltarea localităților în procesul de aderare a țării noastre la Uniunea Europeană, fondurile pentru dezvoltare regională și despre ce oportunități de modernizare există pentru comunități.

Forumul Primarilor va avea loc la Palatul Republicii.

img23010012

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!