ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În Republica Moldova este marcată Ziua Internațională Anticorupție

12:32 | 09.12.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 9 dec. /MOLDPRES/. În Republica Moldova este marcată Ziua Internațională Anticorupție, comunică MOLDPRES.

Potrivit poliției, în acest an angajații Direcției prevenirea corupției a IGP au organizat mai multe ateliere de instruire dedicate efectivului polițienesc în vederea cultivării integrității profesionale. 

Totodată, conducerea Inspectoratului General al Poliției a dispus de a acorda diplome de onoare la 18 polițiști pentru activitatea de serviciu remarcabilă, promovarea imaginii Poliţiei în societate și denunțarea actelor de corupție.

Evenimente consacrate luptei cu corupția au avut loc astăzi și la Serviciul Vamal. Instituția a lansat și un spot în care sunt prezentate acțiunile pe care le întreprinde Serviciul Vamal la acest subiect și rezultatele înregistrate în domeniul anticorupție, în anul curent.

La 9 decembrie, întreaga lume marchează Ziua Internațională Anticorupție, instituită de către Organizația Națiunilor Unite (ONU) în anul 2003.

img23010019

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!