ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Calea ireversibilă a Republicii Moldova de integrare în UE, discutată la întrevederea prim-ministrului Dorin Recean cu omologul din Estonia

15:09 | 11.12.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 11 dec. /MOLDPRES/. Procesul de integrare europeană a Republicii Moldova și agenda de reforme a Guvernului, au fost subiectele discutate astăzi, în cadrul întrevederii în format online a prim-ministrului Dorin Recean cu premierul Estoniei, Kaja Kallas, a relatat pentru MOLDPRES Direcția comunicare a Executivului.

Șeful Cabinetului de miniștri a mulțumit pentru sprijinul necondiționat al Estoniei în calea ireversibilă a țării noastre de integrare europeană, inclusiv prin schimbul de experiență și detașare de experți în domenii prioritare: justiție, combaterea dezinformării și a amenințărilor hibride.

 „Integrarea europeană este alegerea fermă pe care au făcut-o cetățenii noștri. Împreună construim Europa acasă, ajustăm legislația și implementăm reformele necesare pentru a moderniza Republica Moldova și îmbunătăți viața oamenilor din întreaga țară”, a menționat în discuții prim-ministrul Dorin Recean. 

Premierul Kaja Kallas a reafirmat susținerea guvernului estonian pentru agenda europeană a țării noastre și disponibilitatea de dezvoltare a dialogului bilateral în domenii de interes comun.

img23010057

img23010057

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!