ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Maia Sandu a discutat cu Sanna Marin, consilier strategic la Institutul Tony Blair pentru Schimbare Globală

16:28 | 11.12.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 11 dec. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit la Chișinău cu Sanna Marin, fost prim-ministru al Finlandei și, în prezent, consilier strategic la Institutul Tony Blair pentru Schimbare Globală (Tony Blair Institute for Global Change), care promovează buna guvernare în țările în proces de consolidare democratică, sprijinind reforme structurale, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

În cadrul întrevederii, șefa statului și Sanna Marin au discutat despre procesul de reforme în Republica Moldova, parcursul european al țării noastre, și modalitățile de creștere a eficienței instituțiilor statului.

img23010061

img23010061

img23010061

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!