ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Centrul Cultural pentru Tineret Vasil Levski din Taraclia va organiza evenimente tematice de Crăciun

18:56 | 11.12.2023 Categorie: Regiuni

Chişinău, 11 dec. /MOLDPRES/. Centrul Cultural pentru Tineret Vasil Levski din Taraclia a fost împodobit luni pentru sărbătorile de Crăciun. În decembrie, centrul va găzdui mai multe evenimente tematice de Crăciun și Anul Nou, inclusiv master-class-uri, jocuri sociale, precum și carnavalul de Revelion cu concursuri, discotecă și cadouri, comunică BTA.

„Scopul nostru principal este să organizăm și să desfășurăm activități de agrement pentru tineri, deoarece în Taraclia ei nu au unde să meargă seara sau chiar în timpul zilei pentru a se întâlni pentru socializare, a purta discuții sau a participa la diverse evenimente”, a declarat pentru BTA directorul Centrului Cultural pentru Tineret Vasil Levski, Elena Naseka.

Această știre este selectată de BTA pentru promovare şi publicare de către MOLDPRES, conform acordului de colaborare dintre agenţii

img23010064

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!