ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pe 17 decembrie în satul Aluatu din Taraclia, vor avea loc alegeri

16:57 | 15.12.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 15 dec. /MOLDPRES/. Duminică, 17 decembrie 2023, în satul Aluatu din raionul Taraclia, va avea loc votarea repetată în cel de-al doilea tur al alegerilor pentru funcția de primar, comunică MOLDPRES.

Potrivit Comisiei Electorale Centrale, în buletinul de vot sunt înscriși aceiași doi candidați: din partea Partidului Politic „Partidul Schimbării” și Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, în ordinea descrescătoare a numărului de voturi acumulate în cel de-al doilea tur al alegerilor repetate din data de 3 decembrie 2023.

În localitate va fi deschisă o singură secție de votare, iar la urna de vot sunt așteptați circa 770 de alegători.

CEC a declarat nevalabile alegerile în cel de-al doilea tur de scrutin din data de 3 decembrie 2023 în satul Aluatu, constatând că la alegeri au participat mai puțin de 20% din numărul de persoane înscrise în listele electorale.

img23010220

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!