ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul a îndemnat cetățenii să se alăture inițiativei președintelui Maia Sandu de a sărbători Moldova Europeană

18:08 | 15.12.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 15 dec. /MOLDPRES/. Premierul Dorin Recean a îndemnat cetățenii să se alăture inițiativei șefei statului, Maia Sandu care a lansat astăzi o invitație de a sărbători duminică, 17 decembrie, Moldova Europeană, transmite MOLDPRES. 

„Felicitări pentru decizia istorică. De luni toată lumea începe negocierile, echipele pleacă la Bruxelles. Iată că am realizat o etapă foarte importantă muncind asiduu. Dar ceea ce a fost până acum a fost doar încălzirea, de luni pe toate 33 de capitole trebuie să negociem. Acest efort este efortul nostru de construcție a statului Republica Moldova. Este șansa noastră istorică și sunt sigur că noi vom beneficia de această șansă și vom munci asiduu pentru ca să aducem Europa aici, la noi acasă. Duminică, la ora 14.00, avem invitația Președintei Maia Sandu să sărbătorim împreună în ograda Președinției. Așa că invit toți cetățenii și colegii să mergem acolo. Duminică sărbătorim, iar de luni muncim”, a afirmat Dorin Recean la începutul ședinței de Guvern. 

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a făcut astăzi un anunț către toți cetățenii prin care îi invită să sărbătorească Moldova Europeană. Acțiunea va avea loc duminică, pe 17 decembrie, la ora 14:00, în curtea Președinției. Aceasta este organizată după ce ieri Consiliul European a votat pentru începerea negocierilor de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană. 

img23010223

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!