ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Procuratura a anunțat detalii despre perchezițiile din UTA Găgăuzia

18:09 | 21.12.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 21 dec. /MOLDPRES/. Procuratura UTA Găgăuzia în comun cu Direcția de Poliție a UTA Găgăuzia, Inspectoratul de Poliție Comrat, cu suportul Batalionului cu destinație specială "Fulger" și angajaților Centrului tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP, au efectuat, astăzi percheziții în cadrul unei cauze penale, comunică MOLDPRES.

Potrivit Procuraturii Generale, cauza penală  a fost pornită conform bănuielii de comitere a infracțiunilor prevăzute de art. 335 și 352 din Codul penal al Republicii Moldova, pe faptul folosirii intenționate, de către o persoană care administrează o organizație comercială, a bunurilor organizației în interesul unor terțe persoane, precum și pe fapte de samavolnicie.

În cadrul acțiunilor de urmărire penale efectuate pe 6 adrese, au fost ridicate documente, laptopuri, telefoane mobile și alte bunuri.

Organul de urmărire penală, sub conducerea Procuraturii acumulează probatoriul pe caz.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!