ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sesiunea de toamnă a Legislativului s-a încheiat

18:04 | 28.12.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 28 dec. /MOLDPRES/. Sesiunea ordinară de toamnă a parlamentului s-a încheiat astăzi. O hotărâre ce prevede închiderea sesiunii a fost adoptată de aleșii poporului, comunică MOLDPRES.

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a ținut un discurs la finalul ședinței plenare în care a făcut bilanțul activității parlamentare și a muncii efectuate de Parlament. În mesajul său, șeful Legislativului a mulțumit pentru efortul depus tuturor profesioniștilor, apreciind munca profesorilor, educatorilor, medicilor, polițiștilor, primarilor, funcționarilor, diplomaților etc.

„Un mare mulțumesc pentru toți cetățenii noștri și angajamentul nostru ferm este de a le mări pensiile și salariile. Ei trebuie să simtă cât mai curând bunăstarea și noi vom face tot posibilul pentru a aduce bunăstarea în Republica Moldova”, a spus Grosu.

Tradițional, sesiunea s-a încheiat cu intonarea Imnului de Stat și onorarea Drapelului de Stat.

Potrivit Regulamentului Parlamentului, Legislativul se întruneşte în două sesiuni ordinare pe an. Sesiunea de toamnă începe în luna septembrie și nu poate depăși sfârșitul lunii decembrie. Deputații vor reveni din vacanța parlamentară de iarnă începând cu data de 15 ianuarie 2024.

img23010521

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!