ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un pompier a ajuns la spital în urma unui incendiu izbucnit în capitală

10:40 | 31.12.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 31 dec. /MOLDPRES/. Un pompier a ajuns la spital în urma unui incendiu izbucnit într-o clădire din capitală, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, în seara zilei de 30 decembrie angajații Inspectoratului au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-o clădire cu două nivele din centrul capitalei. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 19:50.

La fața locului au fost trimise 4 echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși la destinație, pompierii au stabilit că focul a afectat acoperișul clădirii. Datorită intervenției prompte, incendiul nu a căpătat răspândire, arderea afectând o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați a acoperișului construcției. Incendiul a fost localizat la ora 21:16.

În procesul de intervenție un pompier s-a ales cu traumatisme, fiind preluat de serviciul de asistență medicală și transportat la Institutul de Medicină Urgentă din capitală. În prezent viața acestuia este în afara oricărui pericol. În urma incendiului alte persoane nu au avut de suferit.

img23010553

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!