ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În prima zi din anul curent angajații IGSU au intervenit în 37 situații de risc

11:10 | 02.01.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 2 ian. /MOLDPRES/. În ultimele 24 de ore angajații IGSU au intervenit în 37 de situații de risc, printre care un incendiu care a mistuit o construcție din lemn în localitatea Sadova, raionul Călărași, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, în seara zilei de 1 ianuarie angajații IGSU au fost alertați pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit în localitatea Sadova a raionului Călărași. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 22:39.

Conform primelor informații, o construcție din lemn a fost cuprinsă totalmente de flăcări. La fața locului au fost trimise pentru misiune 4 echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși, salvatorii au stabilit că focul a afectat în totalitate construcția din lemn. Datorită intervenției pompierilor, incendiul a fost localizat la ora 00:37. În urma arderii a fost distrusă încăperea din lemn cu suprafața de peste 200 metri pătrați, victime nu au fost raportate. Cauza și circumstanțele incendiului urmează a fi stabilite.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!