ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat a fost reținut de polițiști fiind suspectat de omor intenționat săvârșit la Ștefan Vodă

12:17 | 03.01.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 3 ian. /MOLDPRES/. Un bărbat de 38 de ani a fost reținut de polițiști fiind suspectat de omor intenționat săvârșit la Ștefan Vodă, informează MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției (IGP), oamenii legii au fost sesizați ieri despre decesul unui bărbat de 62 de ani, depistat la domiciliul său din localitatea Brezoaia.

„La examinarea cadavrului de către medicul legist, pe corpul acestuia au fost depistate semne de moarte violentă. Suspectat de comiterea infracțiunii este un bărbat 38 ani, din aceeași localitate, care a fost reținut pentru 72 de ore", a precizat IGP.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal pentru omor intenționat.

Conform legislației, persoana găsită vinovată de comiterea omorului intenționat se pedepsește cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenție pe viață.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!