ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Atenție, călători: În posturile Leușeni - Albița și Sculeni cresc valorile în trafic

09:51 | 05.01.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 5 ian. /MOLDPRES/. Poliția de Frontieră a anunțat că în punctele de trecere a hotarului Leușeni - Albița și Sculeni cresc valorile în traficul de călători și autoturisme, pe sensul de ieșire din Republica Moldova, intrarea în România, transmite MOLDPRES.

Potrivit autorității, în prezent, la linia de control sunt până la 100 de autoturisme.

Astfel, în vederea excluderii ambuteiajelor, a fost intensificată activitatea prin aplicarea măsurilor necesare de fluidizare a traficului. Totodată, este suplinit numărul de angajați din prima linie și al tehnicii de control, precum și deschise suplimentar piste de control cu aplicarea REVERSULUI.

În acest context, Poliția de Frontieră a îndemnat călătorii să diversifice alegerea punctelor de trecere a hotarului moldo-român. Persoanele pot opta pentru posturile vamale: Costești, Cahul sau Leova, întrucât în acestea se atestă trafic echilibrat.

img24000061

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!