ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Elevii din capitală vor reveni la studii pe 11 ianuarie

11:00 | 08.01.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 8 ian. /MOLDPRES/. Comisia Situații Excepționale din municipiul Chișinău a decis sistarea activităţii instituțiilor educaționale, școli și grădinițe din capitală, pe parcursul a două zile, până joi, 11 ianuarie, transmite MOLDPRES.

Potrivit Primăriei Chişinău, se sistează și activitatea instituțiilor publice, cu excepția celor implicate în deszăpezire și înlăturarea ghețușului, celor din sănătate și aflate în serviciul persoanelor în situații de risc.

„Din cauză că pe unele străzi se intervine a treia oară, s-a luat decizia ca astăzi, până la ora 16:00, să fie sistat transportul public, cu excepția celor cu scop tehnic de intervenție”, indică municipalitatea capitalei.

img24000089

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!