ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

A fost reluată circulația transportului public din capitală

09:28 | 09.01.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 9 ian. /MOLDPRES/. Circulația transportului public din capitală a fost reluată. Astăzi și mâine troleibuzele și autobuzele vor circula conform orarelor de duminică, cu mici ajustări, informează MOLDPRES.

Potrivit primăriei capitalei, în timpul zilei de azi, se pot atesta întârzieri față de orarul stabilit, staționări sau redirecționarea transportului. Totodată, pe parcursul zilei de ieri și noaptea trecută mai multe troleibuze au circulat pe străzile capitalei pentru a evita depunerea chiciurii pe rețeaua pe contact.

„Serviciile de intervenție sunt active pe mai multe tronsoane de drum. Pentru informații suplimentare despre circulația rutelor cetățenii pot apela: Linia Fierbinte RTEC - 022 204 205 sau Dispeceratul PUA - 022 837 317; 022 558 071. Personalul liniar este la dispoziția călătorilor pentru a oferi informații despre redirecționări sau staționări inopinate. Călătorii sunt rugați să fie atenți la orarele modificate și să țină cont de posibile întârzieri”, a precizat primăria capitalei.

De asemenea, municipalitatea a îndemnat persoanele să utilizeze aplicațiile mobile și hărțile GPS disponibile pentru a monitoriza în timp real circulația transportului public.

img24000101

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!