ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Aeroportul Internațional Chișinău a revenit la programul obișnuit de lucru

11:10 | 09.01.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 9 ian. /MOLDPRES/. Aeroportul Internațional Chișinău a revenit la programul obișnuit de lucru. Cursele aeriene au fost reluate și decolează/aterizează în regim normal. Anunțul a fost făcut astăzi de administrația aerogării, transmite MOLDPRES. 

Potrivit sursei citate, pe parcursul zilei de astăzi se pot atesta întârzieri din cauza faptului că sunt efectuate  proceduri de degivrare a aeronavelor. În aceste condiții, pasagerii sunt îndemnați să consulte statutul zborului pe tabloul online al aeroportului.

„În prezent, pista Aeroportului Chișinău este curățată de către colegii noștri de pe aerodrom care au avut grijă să o mențină operabilă în tot acest timp”, a precizat administrația aerogării.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, pe parcursul zilei de ieri pe aeroport au fost atestate întârzieri sau anulări ale zborurilor. 

img24000103

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!