ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În țară a fost anunțat Cod galben de răcire a vremii

11:32 | 09.01.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 9 ian. /MOLDPRES/. Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunțat pentru mâine, 10 ianuarie, Cod galben de scădere a temperaturii, transmite MOLDPRES.

Potrivit meteorologilor, în legătură cu pătrunderea masei de aer polar pe teritoriul țării, pe 10 ianuarie, temperatura aerului pe parcursul nopții se va situa între - 10.. -15°C. Izolat se va menține polei slab pe firele electrice și copaci. Pe drumuri va fi ghețuș.

În caz de Cod galben, condițiile vremii sunt potențial periculoase, fenomenele meteorologice prognozate sunt obișnuite pentru teritoriul țării, dar temporar pot deveni primejdioase pentru anumite activități social-economice.

 

img24000106

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!