ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu va face o vizită la Timișoara, la invitația primarului Dominic Fritz

16:10 | 09.01.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 9 ian. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, merge la Timișoara, România, în perioada 12-13 ianuarie, la invitația primarului Dominic Fritz. În cadrul vizitei, șefa statului va participa la Gala de decernare a premiului „Timișoara Pentru Valori Europene”, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției. 

Președintele Maia Sandu este prima laureată a acestui premiu, instituit de municipiul Timișoara în 2023. Premiul onorează personalități recunoscute pe plan internațional care, cu determinare, curaj și creativitate, promovează sau apără valorile europene în interiorul și în afara Uniunii Europene. 

Tot pe 13 ianuarie, șefa statului va fi găzduită de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române și de Alteța Sa Regală, Principele Radu la Castelul regal de la Săvârșin. De asemenea, președintele Maia Sandu se va întâlni vineri, 12 ianuarie, cu comunitatea de moldoveni stabilită la Timișoara.

img24000111

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!