ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Angajații serviciilor municipale au curățat zăpada de pe arterele principale și secundare ale capitalei

11:20 | 10.01.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 10 ian. /MOLDPRES/. Pe parcursul nopții, angajații serviciilor municipale au curățat zăpada de pe arterele principale ale capitalei, pe străzile secundare, în curțile de bloc, la stațiile de așteptare a transportului public, la trecerile de pietoni și spre instituțiile de educație, informează MOLDPRES.

Potrivit primăriei capitalei, în prezent se intervine la curățarea căilor de acces către cele 330 de instituții educaționale, instituțiile sociale și în curțile de bloc.

Totodată, muncitorii au împrăștiat material antiderapant. Conform municipalității, situația este complicată, deoarece sub stratul mare de zăpadă este formată gheață, întrucât înainte de a ninge în Chișinău a plouat.

img24000122

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!