ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Justiției

16:21 | 12.01.2024 Categorie: Comunicate

Chişinău, 12 ian. /MOLDPRES/. Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei profesionale a angajatului organelor de probațiune

Stimați angajați ai Inspectoratului Național de Probațiune,
Dragi consilieri de probațiune,

Cu ocazia Zilei profesionale a angajatului organelor de probațiune, Vă aducem sincere felicitări și urări de bine. Rolul și importanța activității pe care o desfășurați în fiecare zi sunt indispensabile pentru dezvoltarea sistemului de justiție.

Munca dumneavoastră este destul de complexă, mai puțin cunoscută în societate, dar esențială în menținerea siguranței în comunități, responsabilizarea și corectarea comportamentelor antisociale, dar și reintegrarea în societate a persoanelor eliberate din detenție.

Din numele echipei Ministerului Justiției și al meu personal, vă asigur că aveți toată aprecierea și deschiderea pentru consolidarea și modernizarea sistemului de probațiune.

Vă îndemn să vă îndepliniți în continuare misiunea cu multă responsabilitate, abnegație și curaj. Să depunem eforturi comune la fortificarea rolului consilierului de probațiune, la promovarea și diversificarea aplicării programelor probaționale.

Mulțumim pentru activitatea exercitată cu profesionalism și dedicație. Vă doresc multă sănătate, succese remarcabile și recunoștință din partea întregii societăți. 

La mulți ani!

Cu respect,

Ministra Justiției,

Veronica Mihailov-Moraru

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!