ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat a fost rănit prin împușcare în timpul unei vânători în raionul Hâncești

11:46 | 15.01.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 15 ian. /MOLDPRES/. Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost rănit prin împușcare în timpul unei vânători în raionul Hâncești, informează MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției (IGP), oamenii legii au fost sesizați în după-amiaza zilei de ieri precum că în extravilanul localității Caracui din raionul Hâncești a fost depistat un bărbat din același raion, cu o plagă provocată prin împușcare.

„În scurt timp, acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Raional Hâncești pentru îngrijiri medicale. Preliminar, polițiștii au stabilit că victima, împreună cu alte 16 persoane, au organizat o vânătoare de mistreți, autorizată pe un teren forestier din localitate. Astfel, s-a stabilit că toți cei 17 bărbați sunt posesori legali de arme și dețin carnete de vânător. Bărbatul rănit a declarat inițial că personal s-ar fi împușcat accidental, însă polițiștii în comun cu procurorii examinează și alte versiuni. Majoritatea participanților la vânătoare sunt în relații de rudenie”, a precizat IGP.

Victima este deja conștientă și urmează a fi audiată. După incident, toate armele au fost ridicate, iar două persoane au fost reținute.

Cazul a fost înregistrat și urmează a fi efectuate acțiuni procesuale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. 

img24000216

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!