ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai multe rute de troleibuz au fost redirecționate iar altele au înregistrat întârzieri din cauza condițiilor meteo

08:57 | 16.01.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 16 ian. /MOLDPRES/. Din cauza condițiilor meteorologice actuale, în special formarea ghețușului pe mai multe tronsoane de drum, este afectata‌ circulația troleibuzelor în capitală, mai multe rute fiind redirecționate, comunică MOLDPRES.

Potrivit Primăriei capitalei, se atesta‌ întârzieri de la orarul stabilit sau redirecționări ale rutelor. De dimineață ruta nr. 1 circulă până la Gara Feroviară; ruta nr.  8 este redirecționată pe bd. Traian - bd. Dacia; ruta nr. 4 este redirecționată pe Viaduct; rutele nr. 20 și 28 circulă pe şos. Muncești (tur-retur).

Și poliția anunță că în unele zone ale țării carosabilul este acoperit cu gheață, ceea ce îngreunează deplasarea și vine cu avertizări pentru șoferi și pietoni. Astfel, șoferii sunt îndemnați să nu pornească la drum dacă pneurile nu sunt corespunzătoare anotimpului; să păstreze distanța cu autovehiculul din față; să nu efectueze depășiri neasigurate; și să circule cu atenție în apropierea zonelor de pietoni.

img24000245

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!