ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pe drumurile publice naționale se constată polei și ghețuș

10:29 | 16.01.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 16 ian. /MOLDPRES/. Administraţia de Stat a Drumurilor (ASD) atenționează că pe traseele publice naționale se constată polei și ghețuș, ceea ce îngreunează deplasarea, transmite MOLDPRES.

„Îndemnăm conducătorii auto să conducă cu prudență, să adapteze viteza la condițiile meteo și de trafic, să mențină o distanţă sigură între mașini și să evite frânarea bruscă pe suprafețele de drum acoperite cu gheață. De asemenea, recomandăm și pietonilor să fie atenți, să traverseze strada doar la trecerile marcate și numai după ce s-au asigurat că o pot face în siguranță”, indică ASD.

Echipele de drumari acționează pentru combaterea lunecușului și împrăștierea materialului antiderapant. „Să conducem responsabil este esențial în astfel de condiții”, rezumă sursa citată.

img24000249

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!