ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

ANTA anunţă suspendarea acțiunilor de protest la punctele de trecere a frontierei polono-ucrainene

10:30 | 18.01.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 18 ian. /MOLDPRES/. Agenția Națională Transport Auto (ANTA) a anunţat astăzi despre suspendarea acțiunilor de protest la punctele de trecere a frontierei polono-ucrainene Dorohusk-Jagodin, Hrebenne-Rawa Ruska și Korczowa-Krakowiec, transmite MOLDPRES.

Potrivit acordului semnat între organizatorii protestului și reprezentanții Guvernului Republicii Polonia, blocarea punctelor de trecere nominalizate va fi suspendată temporar până la 1 martie 2024. „În cazul nerespectării condițiilor agreate, transportatorii polonezi anunță reluarea acțiunilor de protest. Totodată, comunicăm că protestul de la punctul de trecere a frontierei Medyka-Szeginie a fost suspendat pe 6 ianuarie 2024”, precizează ANTA.

În contextul celor menționate, reiterăm importanța consultării surselor oficiale înaintea planificării curselor, pentru evitarea situațiilor neprevăzute, rezumă sursa citată.

img24000314

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!