ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Din 23 aprilie, compania aeriană germană Lufthansa va opera zboruri pe direcția Chișinău - Frankfurt

08:55 | 19.01.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 19 ian. /MOLDPRES/. Compania aeriană germană Lufthansa revine pe Aeroportul Internațional Chișinău (RMO) și va opera zboruri spre orașul Frankfurt, Germania. Anunțul a fost făcut astăzi de ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, transmite MOLDPRES. 

Astfel, din 29 aprilie, compania va opera patru zboruri pe săptămână, iar din 23 mai - cinci zboruri săptămânale spre Frankfurt, de luni până vineri. 

„Continuăm să aducem companii aeriene pe aeroportul nostru și să oferim cetățeniilor mai multe rute directe spre cât mai multe destinații”, a afirmat Andrei Spînu.

Anterior, mai multe companii aeriene au anunțat că vor opera zboruri de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Printre acestea se numără Wizz Air, IsrAir, Aegean Airlines, Georgian Wings.

img24000343

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!