ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat din capitală a ajuns la spital cu arsuri grave după ce s-a electrocutat la locul de muncă

11:59 | 19.01.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 19 ian. /MOLDPRES/. Un bărbat de 53 de ani din capitală a ajuns ieri la spital cu arsuri grave după ce s-a electrocutat la locul de muncă, comunică MOLDPRES.

Potrivit Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, ieri, la ora 14:03, Dispeceratul comun de urgență al CNAMUP a înregistrat un apel pentru acordarea asistenței medicale de urgență unui bărbat de 53 ani din Chișinău.

Medicii de pe ambulanță au depistat pacientul în poziție șezând în microbuzul de serviciu cu arsuri. Din datele preliminare, s-a constatat că angajatul a fost electrocutat accidental cu curent electric de tensiune înaltă la locul de muncă. Colegii de serviciu au apelat la Serviciul 112.

La evaluare, s-a stabilit că bărbatul era în stare extrem de gravă, de șoc cu arsuri pe toată suprafața corpului. Bărbatul a fost transportat și internat la Centrul de combustie din cadrul Spitalului Clinic de Traumatologie și Ortopedie.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!