ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FOTO Mai multe autovehicule au derapat de pe traseu din cauza ghețușului

11:20 | 20.01.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 20 ian. /MOLDPRES/. Mai multe autovehicule au derapat de pe traseu în seara zilei de ieri din cauza ghețușului. Oamenii legii au intervenit la fața locului, informează MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției (IGP), în raionul Fălești, satul Pârlița, inspectorii de patrulare au acordat ajutor unui șofer mașina căruia a derapat de pe traseu din cauza condițiilor meteo nefavorabile. O altă mașină a fost deblocată în raionul Soroca, satul Slobozia-Vărăncău.

Totodată, în satul Chetroșica Nouă, raionul Edineț, două TIR-uri au derapat de pe traseu. La fel, pe traseul R-7, satul Zgurița, raionul Drochia, mașinile de mare tonaj au întâmpinat dificultăți la deplasare. Acestea au fost stopate pentru a preveni blocajele.

De asemenea, pe traseul M-5, km 123 - raionul Râșcani și în orașul Lipcani, raionul Briceni, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, deplasarea camioanelor de mare tonaj a fost sistată.

Administrația de Stat a Drumurilor a anunțat că circulația autovehiculelor se desfășoară în condiții de iarnă, iar drumarii intervin pe traseele din țară. Instituția a recomandat șoferilor să circule cu atenție și să echipeze corespunzător autovehiculele pentru sezonul de iarnă.

img24000375

img24000375

img24000375

img24000375

img24000375

img24000375

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!