ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a participat la lansarea unui drum care leagă trei sate, din raioanele Fălești și Ungheni

17:31 | 21.01.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 21 ian. /MOLDPRES/. Președintele Maia Sandu a participat astăzi la evenimentul dedicat finalizării lucrărilor de drum de care vor beneficia trei localități din nordul țării, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

„Locuitorii din satele Izvoare, Fălești și Stolniceni și Cioropcani din Ungheni vor avea, de azi, drum european, un drum așteptat de zeci de ani. Lucrările de reparație a două segmente de drum de 5 km au fost finalizate, astfel, cele trei localități au condiții mai sigure de călătorie”, a spus șefa statului. 

Președintele a menționat că lucrările au fost finanțate din Fondul Rutier și demonstrează prioritatea Guvernului de a moderniza drumurile din Republica Moldova. „Drum cu drum, cu efort constant din partea instituțiilor noastre și cu sprijinul partenerilor europeni, vom avea o infrastructură rutieră sigură, accesibilă și conectată la rețeaua europeană de drumuri peste tot în țara noastră”, a punctat șefa statului.

img24000377

img24000377

img24000377

img24000377

img24000377

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!