ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului, în discuție cu antreprenorii din Fălești: „Împreună vom construi o economie puternică și competitivă”

20:21 | 21.01.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 21 ian. /MOLDPRES/. În vizita sa din raionul Fălești, președintele Maia Sandu s-a întâlnit cu mai mulți oamenii de afaceri din regiune, informează MOLDPRES cu referire la Serviciul prezidențial de presă.

„Azi la Fălești am discutat cu mai mulți antreprenori, care prin muncă, spirit de inițiativă și curaj demonstrează că se poate construi bunăstare acasă. Le-am mulțumit oamenilor de afaceri pentru contribuția la bugetul public, pentru că deschid locuri de muncă în comunitățile lor și pentru că aleg să aibă încredere în viitorul Moldovei și să construiască afaceri acasă”, a subliniat șefa statului. 

Președintele a vorbit despre procesul de reducere a birocrației și despre programele de sprijin al întreprinderilor - fără proceduri inutile, toleranță zero față de eventualele abuzuri din partea funcționarilor și resurse financiare pentru dezvoltare, precum este Programul 373 al Organizaţiei pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului.  

„Anul trecut, agricultorii din Fălești au beneficiat de subvenții în valoare de 22 de milioane de lei. Am discutat despre eforturile pe care le facem pentru a deschide piețe noi pentru produsele moldovenești. Împreună vom construi o economie puternică și competitivă”, a conchis președintele Maia Sandu.

img24000380

img24000380

img24000380

img24000380

img24000380

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!